top of page

Werkwijze RAW

Hoe gaan we aan de slag?

De mogelijkheden 

RAW werkt vanuit contextuele relevantie. Dit betekent dat RAW jou helpt inzien dat jij jezelf en jouw probleem verhoudt tot de omgeving waarin je leeft. Het probleem of eigenlijk de verstoring bestaat alleen ten opzichte van je omgeving. 
De innerlijke verstoring die je ervaart is signaal, een alarm wat zichtbaar maakt dat er een verstoring is tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld. 

 

Om je concreet zicht te geven op je proces en persoonlijke realiteit ga je aan het werk vanuit een programma. Dit programma gebruiken zowel in de individuele sessies, de groepssessies en het volledige programma. 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-20 om 23.00.33_e3e38147.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-20 om 15.30.47_359e0375.jpg

Somatic mapping

Je lichaam draagt de wijsheid van de aarde in zich. Wat betekent dat je onbewust eigenlijk altijd weet wat goed voor je is en wat wel en niet bij jou hoort. 
Maar om hier zicht op te krijgen is het belangrijk dat je jezelf leert begrijpen als onderdeel van de omgeving waarin je leeft en is het noodzakelijk taal te geven aan dat wat vooral nog gevoel is. Dit gaan we doen middels een methode die Somatic mapping heet. 

Wil je meer over somatic mapping weten en bepalen of het bij jou past? 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-20 om 13.32.12_06f0b8cd.jpg

Innerlijk leiderschap plan

Ieder mens heeft innerlijk leiderschap, een combinatie van ons gedeelde instinct, je unieke kwaliteiten en vaardigheden en sterke intrinsieke motivatie voor specifieke doelen. 
De wereld waarin we leven hecht minder waarde aan innerlijk leiderschap en meer waarde aan stuurbaarheid, snelle en makkelijke resultaten en heeft voornamelijk vermogen als doel. Wanneer een doel zich niet richt op succes maar op creativiteit lijkt het al veel minder waard. 
Dit is natuurlijk zonde van alle creativiteit en het geluk wat vrij komt wanneer jij daadwerkelijk gaat doen wat je wil, ook al resoneert dat misschien volledig tegen het beeld in dat je van de omgeving gespiegeld krijgt. Wil je weten wat jou een gelukkiger en zinvoller leven geeft? 
Kijk of het innerlijk leiderschapsplan bij jou past. 


 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-20 om 23.26.56_43d22a5f.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-20 om 13.32.12_06f0b8cd.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-20 om 23.26.56_ee275fe3.jpg

5 elementen kracht

We zijn natuur. Echter we ervaren ook natuur, die van onszelf en om ons heen. Dat maakt ons als mensen bijzonder bewoners van de aarde. In de huidige tijd waarin we leven ervaren we echter nog weinig balans ,met (onze) natuur. Die balans is wel nodig om te zorgen dat we een gezond en duurzaam leven kunnen leiden. Vanuit onszelf de wereld in. Hoe je dan ook echt duurzaam met je leven, lichaam en geest om kunt gaan leer je hier, door vanuit de krachten vanuit de 5 elementen; water, aarde, lucht, vuur en hout te ontdekken wie jij bent en wat jij nodig hebben, op dit moment in je leven. 

bottom of page